Консултациите ни с вас са важни, защото хилядите граждани, които

...
 Консултациите ни с вас са важни, защото хилядите граждани, които
Коментари Харесай

Нинова при Радев: Бихме подкрепили ИТН

 „ Консултациите ни с вас са значими, тъй като хилядите жители, които ви поддържаха, са с вяра за обществени политики, баланс и небосвод на държавно управление със солидна парламентарна поддръжка. Най-бързо би трябвало да се сформира работещ кабинет. Той не може да е на безпринципни обединения “, сподели Румен Радев.

Според него ролята на Българска социалистическа партия е да търси деен разговор.

„ Не изключвам хипотезата и за трети мандат и желая да чуя, както и от другите групи, вашата настройка за реализирането му. Вашият опит е значим “, съобщи президентът Румен Радев.

„ Имаме ясна политика и отговори на въпросите, които поставихте. Българска социалистическа партия счита, че би трябвало да се сформира кабинет. Няма да подкрепим ГЕРБ. Бихме подкрепили Има Такъв Народ, в случай че се подхващат стъпки за превъзмогване на здравната рецесия, обществени ограничения, ограничения по Плана за възобновяване и резистентност, проверка на кабинета „ Борисов “, сподели Корнелия Нинова.

На консултациите при презедента участва водачът на партията Корнелия Нинова, зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, Христо Проданов, Атанас Зафиров и Ирена Анастасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР